Menu

FETÖ YURDUNA MÜHÜR VURULDU

Yazdır / Tarih: 2016-07-30

15 Temmuz Darbe Girişimi sonrasında Paralel Devlet Yapılanması ve Fetullahçı Terör Örgütüne yönelik operasyonlar sürerken Orhangazi Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Orhangazi’de İstiklal Caddesi üzerinde daha önce faaliyette olan bir öğrenci yurdunda inceleme yaptı. Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile Emniyet Müdürlüğünden polislerin yer aldığı incelemede yurt binasını kilitleyip ayrılmak isteyen bir kişi ile ilgili işlem yapıldı.

KATLAR BOŞALTILMIŞ

Zabıta ve Polis ekiplerinin yurtta yaptıkları inceleme esnasında 5 katlı yurdun tüm katlarında inceleme yaptı. Yapılan inceleme esnasında yurt katlarındaki tüm malzemelerin kaldırıldığı gözlendi. Beşinci kata kadar tüm alanları inceleyen zabıta ve polis ekipleri, en üst katta ise yurt katlarından boşaltılan masa, sandalye, çekyat, yatak ve diğer malzemeleri buldu.

O KAT VE BİNA TAMAMEN MÜHÜRLENDİ

Zabıta ve Polis ekipleri yurtta yaptıkları incelemenin ardından malzemelerin bulunduğu katı ve binanın tamamını ayrı ayrı mühürledi. Tutanağı yurt binasında o esnada bulunan Murat Y.isimli şahsa imzalatan polis ve zabıta ekipleri binadan ayrıldı.

 

Diğer Haberler