FINDIKLI YOLUNDA SICAK ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI

Yazdır / Tarih: 2016-11-28

Orhangazi’ye bağlı Fındıklı Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Fındıklı mahallesinin içinden başlayarak Orhangazi’ye kadar olan 5 kilometrelik bölümde asfalt çalışması yapacak. Daha önce Şehir merkezinden yeni devlet hastanesinin üst bölümüne kadar olan bölümde yapılan sıcak asfalt çalışmaları kalan bölümde de yapılacak. Büyükşehir Belediyesi ekipleri hafta sonu Fındıklı yolunda asfalt çalışmalarını başlatırken, mahalle muhtarı Nurettin Tüfekçi, mahalle içinde başlayan çalışmalar öncesi vatandaşlarla birlikte kurban kesti.

Fındıklı mahallesi muhtarı Nurettin Tüfekçi, Mahallede içme suyu ve parke çalışmalarının bir yandan devam ettiğini belirterek, mahallemizin Orhangazi ile arasındaki yaklaşık 5 kilometrelik bölümde sıcak asfalt çalışması yapılacak. Mahallemizde yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne, daire başkanlarına ve Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a mahalle halkım adına teşekkürlerimi sunuyorum dedi.