FULACIKLILARDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Yazdır / Tarih: 2016-05-31

Fulacıklılar Derneği’nin Bahar Şenlikleri hafta sonu Fulacık Piknik alanında yapıldı. Fulacıklılar Derneği Başkanı Dilaver Derebey, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret ederek, şenliğe sağladığı katkılardan dolayı Başkan Çağlayan’a teşekkür etti. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, tüm kültür dernekleri ile son derece iyi bir işbirliği içinde çalıştıklarını belirterek, Fulacıklılar Derneğimiz de bunlardan birisi. Bizler kendilerine destek olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Tıpkı diğer derneklerimize sağladığımız katkılarımızı bundan sonraki süreçte Fulacıklılar için de sağlamaya devam edeceğiz dedi. Ziyarette Fulacıklılar Dernek Başkanı Dilaver Derebey, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a bir de teşekkür plaketi takdim etti.

Detaylı Bilgi Ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız