GAGAVUZ CUMHURİYETİ KIPÇAK HEYETİ BAŞKAN ÇAĞLAYAN’I ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2018-04-26

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Kardeş Şehir Kıpçak Heyetini makamında ağırladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlikleri için Karacabey Belediyesi’nin davetlisi olarak gelen ve Orhangazi Belediyesi ile de kardeş şehir olan Gagavuz Cumhuriyeti Kıpçak Halkoyunları ekibi ülkelerine dönmeden önce Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Daha önce Kıpçak’ta da Başkan Çağlayan ve ekibini ağırlayan grup başkan Çağlayan’a ülkelerinden getirdiği hediyeleri takdim etti. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kardeş şehir grubunu ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, Orhangazi ve Kıpçak arasında başlayan bu dostluk ve kardeşliğin her zaman devam edeceği mesajını verdi.