Menu

GEDELEK MAHALLESİNDE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Yazdır / Tarih: 2018-03-24

Orhangazi’ye bağlı Gedelek Mahallesi’nde doğalgaz kazı çalışmaları başlatıldı. Yağışlar nedeniyle çalışmaların yaklaşık 2 hafta ertelendiği Gedelek Mahallesi’nde Orhangazi’deki doğalgaz kazı ve dağıtım lisansını elinde bulunduran Armagaz firması, Gedelek Mahallesi’nde ana hat boru döşeme ve kazı çalışmalarına  başladı.

6 BİN METRE ANA HAT, 3 BİN METRE SERVİS HATTI

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın geçen yılın son aylarında Armagaz firması ile yaptığı görüşmeler sonucunda Orhangazi’deki 5 mahallenin doğalgaz kazı çalışmalarını 2018 yılı yatırım programına dahil ettirdiği çalışmalar Gedelek Mahallesi ile başlamış oldu. Armagaz firması Gedelek Mahallesi’nde 6 bin metresi ana hat, 3 bin metresi de servis hatları olmak üzere toplam 9 bin metrelik boru hattı çalışması yapacak. Bir de istasyon merkezinin inşa edileceği Gedelek Mahallesi’nde kazı ve boru montaj çalışmalarının mayıs ayı sonuna kadar tamamlanacağı belirtildi.

SIRADA YENİKÖY, ÇAKIRLI, FATİH VE ÖRNEKKÖY VAR

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Gedelek’teki doğalgaz kazı çalışmalarının tamamlanmasından sonra burada abonelik işlemlerinin başlatılacağını belirterek, mayıs sonuna kadar Gedelek mahallemizdeki doğalgaz kazı çalışmaları tamamlandıktan sonra gaz verilmesi ve testlerden sonra Gedelek Mahallemiz doğalgaza kavuşmuş olacak dedi. Çağlayan, Gedelek Mahallesi’nin ardından Yeniköy, Çakırlı, Fatih ve Örnekköy Mahallelerimizde de doğalgaz kazı çalışmalarımızı bu yaz döneminde tamamlamayı planlıyoruz. Böylece söz verdiğimiz gibi bu kış dönemi başlamadan 5 mahallemiz doğalgaza kavuşmuş olacak dedi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınıız

Diğer Haberler