Menu

GEDELEK MAHALLESİNDE DOĞALGAZ MUTLULUĞU İLK ATEŞİ BAŞKAN ÇAĞLAYAN YAKTI

Yazdır / Tarih: 2018-10-17

Doğalgaz çalışmaları kapsamında daha önce alt yapı ve bağlantıları yapılan, testleri ise geçen hafta biten Gedelek Mahallesi'nde doğalgaz kullanımı başladı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti ilçe başkanı Fahrettin Uludağ, Mahalle Muhtarı Mehmet Dönmez ve mahalle sakinleri ile birlikte doğalgaz bağlanan bir kıraathanede ilk ateşi yaktı. Başkan Çağlayan ve beraberindekiler doğalgazın kullanıma başlamasından sonra kahvehanede doğalgaz ateşinde yapılan kahveyi içti, mahalle sakinleri ile sohbet edip taleplerini dinledi.

Abonelikler başladı

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Gedelek Mahallesinde kazı ve dağıtım işlemlerinin daha önce tamamlandığını hatırlatarak, geçen hafta mahallemizde ekiplerimiz testleri tamamladı. Bu hafta itibarı ile de Gedelek Mahallemizde artık doğalgaz kullanımı başlamış oldu dedi. Çağlayan, daha önce söz verdikleri gibi Gedelek, Örnekköy ve Fatih Mahallelerinin doğalgaz kavuşturulduğuna da vurgu yaparak, bugün Gedelek, önümüzdeki günlerde Örnekköy ve Fatih Mahallelerimizde doğalgaz kullanımı başlamış olacak. Mahallelerimize hayırlı olsun dedi. Çağlayan mahallelerde Armagaz firmasının abonelik çalışmalarına da başladığını belirterek, mahalle sakinlerimizin aboneliklere ilgisi oldukça yüksek dedi.

Mahalle sakinleri mutlu

Öte yandan mahallede doğalgaz kullanımına başlayan vatandaşlar ise doğalgaz kullanımından dolayı mutlu olduklarını belirterek, Gedelek mahallemizde önce alt yapı, sonra doğalgaz ve asfalt çalışması tamamlandı. Doğalgaz kullanımına geçmek bizim için son derece önemliydi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz diye görüş belirttiler.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler