GEDELEK'TE PARKE ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Yazdır / Tarih: 2018-10-30

Gedelek’te parke çalışmaları da başladı

Daha önce alt yapı ve kanalizasyon çalışmaları ile doğalgaz kazılarının tamamlandığı, ana arterlerinde sıcak asfalt çalışmasının yapıldığı Gedelek Mahallesinde Orhangazi Belediyesi ekipleri parke çalışmalarına da başladı.

Orhangazi Belediyesi Gedelek Mahallesinde sıcak asfalt yapılan bölgelerin dışında kalan cadde ve sokaklarda parke çalışması başlattı. Daha önce alt yapı ve kanalizasyon çalışmaları ile içme suyu hatları yenilenen, doğalgaz kazıları tamamlanan Gedelek Mahallesinde sıcak asfalt çalışmaları da ana arterler üzerinde Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapılmıştı. Belediye Fen işleri müdürlüğü ekipleri sıcak asfalt bölgelerinin haricinde kalan cadde ve sokaklarda parke çalışmalarını başlattı.