Menu

Genç Sporcular Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ı Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2015-03-06

    Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 20 - 22 Mart tarihlerinde Bursa'da yapılacak olan Milli Takım'lar Bursa çalışmalarına davet edilen Orhangazi Belediyespor Basketbolcuları Onur Alp Pehlivan, Emirhan Aktaş, Doğan Güneş ve Doğan Can, alt yapı antrenörleri Ömer Yılmaz, Furkan Ayteş, Ahmet Can Bayrak ve Oğuzhan acar Belediyespor Koordinatörü Harun Ayteş, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Vekili Rıdvan Güvenir ve Beleidyespor Sorumlusu Şinasi Kaya’yı makamında kabul etti. ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını dile getiren Başkan Çağlayan, sporcu heyetine teşekkür etti.  Ayteş, Başkan Çağlayan’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek konuşmasında şu ifadelerine yer verdi. ‘ Belediyespor basketbol takımı sporcularımızdan 4’ü Milli Basketbol Takımının 20 - 22 Mart tarihlerinde Bursa'da yapmayı planladığı Milli Takım'lar Bursa çalışmalarına davet edildi.  Bu sporcularız 2017 yılında yapılacak olan Avrupa Yıldız Milli Basketbol Turnuvası'nda Milli Takım Formasını giymeye hazırlanıyorlar. Alt yapı antrenörlerimiz Ömer Yılmaz, Furkan Ayteş Ahmet Can Bayrak ve Oğuzhan acar’da 4-8 Mayıs tarihlerinde Türkiye basketbol federasyonu Tarafından düzenlenen antrenör eğitim seminerine davet edildiler antrenörlerimiz burada kademe yükseltecekler. ‘diye konuştu.

                SPOR MÜDÜRÜ’NDEN ÇAĞLAYAN’A TEŞEKKÜR

   Orhangazi’deki spor camiasına verdiği desteklerden dolayı her kesim tarafından tebrik edilen Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a teşekkür ederek ‘Orhangazi'den böyle onurlu güzel Şeyler çıkaran Orhangazi Belediyesi’nin basketbol şubesi kurmasıyla güzel Şeyler yaşamaya başladık. sizlerinde destekleriyle bir araya gelen bu Gençlerin ileride çok güzel birer sporcu olacaklarından eminiz . Bizlerde yöneticiler olarak her zaman gençlerimizin yanlarında yer alıyoruz. Onlar bizleri her zaman onurlandıracak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’diye konuştu.

                ‘ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ’

  Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, sporculara başarılarından dolayı teşekkür ederek, ‘sizlere bu imkanları belediyenin yansıtmasında hocalarınızın büyük etkisi var ama sizlerin başarısını gördükten sonra bizlerin heveside bu işte bir hayli artış gösterdi. Her gittiğim yerde sizlerden bahsediyorum. Sizlerin başarısı anlatıyorum. Bu ağacın meyvelerini almaya başladığımızdan da bahsediyorum.. Orhangazi de yetişen bir sporcunun başarılı olması için her zaman arkanızda olacağımızdan emin olun. Ne gerekiyorsa elimizden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışacağız. Sizlerin başarısı bizleri fazlasıyla onure ediyor. Herkese başarılar dilerim.’diye konuştu.

Diğer Haberler