GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİK

Yazdır / Tarih: 2018-11-15

Ak Parti Orhangazi Gençlik Kolları tarafından düzenlenen organizasyonla Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Ak Parti ilçe başkanı Fahrettin Uludağ Üniversite öğrencileri ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Daha önce de gerçekleştirilen üniversitelilerle buluşma organizasyonunun üçüncüsünde AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Koçyiğit, daha önce gerçekleşen toplantılarda üniversite öğrencileri ile karşılıklı istişarelerde bulunduklarını belirterek, gençlerimizin sorunları ve talepleri ile birlikte Belediye Başkanımız Neşet Çağlayan ve Ak Parti ilçe başkanımız Fahrettin Uludağ’ın yakın ilgi ve alakaları oldu. Bundan sonra sürekli gençlerimizle istişare halinde olup onların taleplerini yerine getirmek için uğraş vereceğiz dedi. Daha sonra konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ise üniversite gençliğinin yanı sıra ilçedeki tüm gençleri önemsediklerini belirterek, bizler yerel yönetim olarak gençlerimize yönelik bir çok çalışma yürütüyoruz. Bu noktada Üniversitelilerimizin de talepleri oldu. Elimizden geldiği kadar bunları da yerine getirme gayreti içinde olduk dedi. Ak Parti ilçe başkanı Fahrettin Uludağ ise Orhangazi dışından gelen yada Orhangazi’den Üniversite kazanıp burada okuyan gençlerin her sorunları ile yakından ilgilendiklerini ifade etti.