Menu

GENÇLİK MERKEZİ ORHANGAZİLİ GENÇLERİN HİZMETİNDE

Yazdır / Tarih: 2018-07-30

Orhangazi’de ilk kez tertiplenen Gençlik Şöleni dün, Orhangazi Belediyesi’nin gençlere armağan ettiği Gençlik Merkezi’nin açılış töreni ile başladı. 29 Temmuz’a kadar devam edecek olan Gençlik Şöleni’nde birçok etkinlik düzenlenecek. Orhangazi Belediyesi’nin Spor Müdürlüğü birimine bağlı olarak gençlerin hizmetine açılan Gençlik Merkezi’nin açılış törenine Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Jandarma Komutanı J. Yzb. Ali Kanber, Orhangazi İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda genç katıldı.

 

 

GENÇLERİMİZ İÇİN MUAZZAM BİR YER

Açılış töreninde ilk olarak Spor Müdürü Nurtekin Özyürek, söz aldı. Konuşmasında Gençlik Merkezi’nin gençler için muazzam bir yer olduğunu söyleyen Özyürek konuşmasının devamında şu ifadelerine yer verdi. ‘bir okuma salonuna sahip merkezimizde zengin bir kütüphane oluşturduk. İçeri kısımda da bir sohbet hane dediğimiz yerde salon yaptık. İçeride ikramlar olacak. Gençlerimiz için onlara ait bir mekan olacak burası. Başkanımıza da bizlere sağladığı imkanlarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.’

 

GENÇLER GELECEĞİMİZDİR.

Belediye başkanı Neşet Çağlayan ise selamlama konuşmasında gençlere verilen önemin bir kez daha altını çizerek ‘gençler geleceğimizdir. Ama gençlerimiz ile alakalı sadece bunları söylemek yetmiyor. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin yetişmesi. Hayat felsefeleri açısından çok sağlam bilgilere ve öğretilere ihtiyaç vardır. Gençlerimiz birçok tuzak ile karşı karşıya bu gençlerimizi tuzaklardan uzak tutmanın gayreti içerisinde olmalıyız. Gençlik Merkezi gençlerimize hizmet etmek amacıyla kurularak onlara faydalı olmayı amaçlamaktadır. İnşallah burada yapılacak çalışmalar ile gençlerimizi aydınlatacağız. Hiçbir siyasi bağlantının olmayacağı bu merkezimizde birlik ve beraberliği sağlayacağız.

 

BU YILI GENÇLERİMİZE VERMEYE DEVAM EDİYORUZ

Gençlerimiz bizler için çok önemlidir. Yaptığımız çalışmalarda bu yıl gençlerimize yönelik faaliyetler de ve hizmetlerde bulunmaya devam ediyoruz. Bu yıl bir çok etkinliklere imza attık. Orhangazi’de gençler için ilk defa bir Gençlik Şöleni düzenliyoruz.  Gençlerimiz ile birlikte 3 gün sürecek bir şölen hazırladık. Eğitimleri ve sportif faaliyetler ile ilgili gençlerimizin yetişmesi için ne gerekiyorsa destek konusunda bizler her zaman arkalarında olacağız. Ne yapılırsa yapılsın gençlerimiz için azdır. Bu yüzden her zaman gençlerimize yönelik çalışmalarımız devam edecek. Gençlerimizin yanın da olmak bizlerin asli görevi olacaktır.’diye konuştu. Konuşmaların ardından dua okunarak kurdele kesildi. İçerisini gezen davetliler Gençlik Merkezi’nin hayırlı olması için temennilerde bulundu.

Detaylı Bilgi ve Fotograflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler