Menu

GİRİŞİMCİLİK KURSU SERTİFİKA TÖRENİ

Yazdır / Tarih: 2016-03-24

Orhangazi Belediyesi ve KOSGEB Bursa Müdürlüğü tarafından açılan Girişimcilik Eğitimi kursu tamamlandı. Orhangazi Belediyesi tarafından ilk kez gerçekleştirilen ve 30 kursiyerin katıldığı kurs sonunda Orhangazi Belediyesi Nikah Salonu’nda kurs bitirenler için sertifika töreni düzenlendi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, KOSGEB Bursa Müdürü Ahmet Akdağ, AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, OTSO Meclis Başkanı Erol Hatırlı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Safran ve diğer protokol üyeleri katıldı.


AHMET AKDAĞ; ÜLKEMİZ GİRİŞİMCİ RUHA SAHİP İNSANLARDAN OLUŞUYOR

Belge töreninde ilk olarak konuşan KOSGEB Bursa Müdürü Ahmet Akdağ, kurum olarak işsizlikle mücadeleyi son derece önemsediklerini belirterek, insanların girişimci olmasını ve desteklenmesi bizim için çok önemli. Dolayısıyla bu manada kadınlarımızın erkeklerimizin, engellilerimizin, toplumumuzun hangi katmanında olursa olsun hangi eğitim seviyesine sahip olursa olsun, iş yapma isteğinde olanları destekleme ve programlar geliştirmek için uğraşıyoruz. Bir ülkede eğer uygun girişimcilik koşulları varsa, eğer o ülke fırsatlar barındırıyorsa ki ben bunların çok şükür ülkemizde var olduğunu düşünüyorum. Tam olarak bizim üzerimize düşen görev girişimcimizin yanında olduğumuzu onlara hissettirmek dedi. Girişimcilik eğitimine Orhangazi Belediyesi’nin ciddi destek verdiğini de belirten Ahmet Akdağ, bu konuda Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve personeline teşekkür ediyorum dedi.


ÇAĞLAYAN; GİRİŞİMCİLİK KURSLARIMIZ TALEP OLURSA DEVAM EDECEK

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kursiyerlere hitap ederek, sizler için bizler için önemli bir anı yaşıyoruz. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine emeği geçen başta değerli hocam olmak üzere herkesi kutluyorum dedi. Kursiyerleri de kutlayan Çağlayan, bu düşünce ve medeni cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum. Bizler KOSGEB’i çok yakinen takip ediyoruz. Özellikle Bursa’da büyük çalışmalara imza attığını biliyoruz. Daha önce TSO ile birlikte ortaklaşa yapılan güzel çalışmanın takipçisi olduk. Şimdi de Belediyemizle birlikte ortak bir çalışma yapıldı. Güzel de oldu. Bundan sonra da yeni işbirliklerini devam ettireceğiz dedi. Çağlayan, Orhangazi’de bu ortamın olduğunu da belirterek, müracaat eden çok arkadaşımız vardı. Sadece program gereği 30 arkadaşımız bu çalışmalara iştirak edebildi. Umuyorum yeni kurslarla dışarıda kalan arkadaşlarımıza da aynı hizmeti vereceğiz. Bize düşen neyse onu yerine getirme noktasında gayret içinde olacağız dedi.


KURSİYERLER BELGELERİNİ ALDI

Programda daha sonra kursiyerler adına iki kursiyer duygu ve düşüncelerini dile getirdikten sonra protokol üyeleri kursa katılan 30 kursiyere bitirme belgelerini takdim etti.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

 

Diğer Haberler