GÖKMEN YILDIRAN'I RAHMET VE HASRETLE ANIYORUZ

Yazdır / Tarih: 2016-08-09

Futbol hayatına Orhangazi Gençlerbirliği’nde başlayan, ardından süper lig takımlarından Ankaragücü’ne transfer olan ve bir anda tüm takımların transfer listesinde yer alan Gökmen Yıldıran, 9 Ağustos 2006 tarihinde formasını giydiği ikinci lig takımı Elazığspor antrenmanında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti.

ÖLÜMÜNÜN 10.YILINDA DUALARLA ANILDI

Ölümü ile tüm futbol camiası ve Orhangazi’yi yasa boğan Gökmen Yıldıran’ın ölümünün 10.yılında dün mezarı başında bir anma programı düzenlendi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, spor camiasının önde gelen isimleri, Gökmen Yıldıran’ın eşi Tuğba Yıldıran ve oğlu Enes Yıldıran ile Gökmen’in ailesi, sporcu arkadaşları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı anma programında Gökmen Yıldıran için Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi. Daha sonra kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Gökmen’in her yönü ile insanlara örnek bir kişiliğe sahip bir insan olduğunu vurgulayarak, Gökmen’in ölüm haberini ilk aldığımda yüreğime bir ok saplanmıştı. Aradan 10 yıl geçmiş. Görüyorum ki benim yüreğimdeki o ok ve yarası halen ilk günkü gibi duruyor dedi.