Menu

GÖL SAHİL PROJESİ BAŞLIYOR

Yazdır / Tarih: 2018-05-28

Orhangazi İznik Gölü sahilinde yıllardır hayali kurulan  proje hayata geçiriliyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İznik Gölü Orhangazi sahili için hayata geçireceği Sahil Projesinin ilk etap inşaat ihalesi 19 Haziran tarihinde yapılacak.

Yıl sonuna kadar tamamlanacak

Haziran ayında yapılacak olan ihale sonrasında hemen başlanacak olan çalışma kapsamında İznik Gölü Orhangazi sahilinde çamlık tesisleri ile göl arasında kalan bölümde çalışmalar yapılacak.

Yürüyüş ve bisiklet yolu

Göl Sahil şeridinde yapılacak Sahil Düzenlemesinde ise yürüyüş ve bisiklet yolu, yeşillendirme çalışmaları ve dinlenme alanları inşa edilecek.

Çağlayan; Göl hak ettiği değere ulaşacak

Belediye Başkanı  Neşet Çağlayan, göl sahil projesine bu yaz döneminde başlanacağını belirterek, proje ile İznik Gölü Orhangazi sahili hak ettiği değere kavuşacak. Gölün ekolojik dengesini koruyarak, daha fazla yeşillendirme çalışması yaparak göl sahilinde sosyal donatı alanları inşa edilmiş olacak dedi. Çağlayan, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve ekibine de teşekkür ederek, göl projesinin ilk etabı yıl sonuna kadar tamamlanacak. Göle yeni değer katacak projelere sahip çıktığı için Büyükşehir Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum dedi.

Diğer Haberler