GÖL SAHİL PROJESİ İHALESİ YAPILDI

Yazdır / Tarih: 2018-06-20

Orhangazi’de İznik Gölü Sahil bandında yapılacak olan yeni proje ile ilgili inşaat ihalesi yapıldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sahil Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan ihaleye 2 firma katıldı.

İtiraz süresinin ardından sözleşme imzalanacak

İznik Gölü sahilinde tamamı devreye girdiğinde bölgenin en önemli cazibe merkezlerinden birisi olacak İznik Gölü Orhangazi sahilinde ilk etabın ihalesinde Bursa Büyükşehir Belediyesi ihale komisyonu incelemesini tamamladıktan sonra ihaleyi alan firma ile sözleşmeyi imzalayacak ve ardından da Sahil düzenleme çalışmaları başlayacak.

Göl değerine kavuşacak

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Sahil Projesi konusunda hassas davranan Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür ederek, İznik Gölü Orhangazi sahilinin hak ettiği değere kavuşması, sosyal projelerin hayata geçirilmesi için bu çalışma son derece önemli. Sahil Projemizin ilk etabının ihalesi yapıldı. Yapılacak çalışma ile göl turizmine de büyük katkı sağlanmış olacak dedi.