GÖLYAKA TEMİZLİK KAMPANYASINA İLK DESTEK ÇAĞLAYAN'DAN

Yazdır / Tarih: 2016-09-08

ÖRNEK PROJEYE ÖRNEK DESTEK

Gölyaka’ya ilk destek Çağlayan’dan

Gölyaka Mahallesi muhtarı İsmail Şahin’in, Belediye ekiplerinin temizlik çalışmalarına rağmen vatandaşların duyarsız davranmaları sonucu kirlenen İznik Gölü sahilinde çevre temizliğine dikkat çekmek için başlattığı sahil temizlik kampanyasına ilk destek Orhangazi Belediye Başkanı Çağlayan’dan geldi.

Orhangazi’nin sahil mahallesi Gölyaka’da hafta içinde çekilen fotoğraflar, çevreye karşı insan duyarsızlığını ortaya koymuştu. Fotoğraflarda Belediye tarafından konulan çöp poşetleri boşken, hemen yanına atılan çöpler dikkat çekmişti. Sosyal medya hesabından fotoğrafları paylaşan Gölyaka Mahallesi Muhtarı İsmail Şahin ise 10 Eylül sabahı doğayı seven herkesi İznik Gölü Gölyaka sahilinde temizlik yapmaya davet etmişi.

İLK DESTEK ÇAĞLAYAN’DAN

Muhtar İsmail Şahin, temizlik kampanyasına ilk desteği Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın verdiğini açıkladı. Şahin, ‘Belediye Başkanımız her çalışmada olduğu gibi yine sesimize kulak verdi ve yine desteğini esirgemedi. 10 Eylül sabahı bizimle birlikte olacağını ifade eden Başkanımız Neşet Çağlayan’a Gölyaka Mahallesi sakinleri olarak destekleri için teşekkür ederiz’ dedi.

Başkan Çağlayan, daha öncede çevre gününde gönüllülerle birlikte göl çamlık alanına gitmiş ve çevre temizliği yapmıştı.

ÇEVRE BULUŞMASI 10 EYLÜL’DE

Muhtar Şahin’in başlattığı çevre temizlik kampanyası 10 Eylül sabahı saat 07:30’da start alacak. Sahil temizliğine katılmak isteyen çevre severler Gölyaka kahvehanesinde buluşup, ardından da göl kıyısına inecekler.