GRAN FONO MARMARA ÖDÜL TÖRENİ BURSA’DA YAPILDI

Yazdır / Tarih: 2017-09-28

Gran Fondo Marmara Bisiklet yarışları iki etapta yapıldı. Kısa etap yarışlarının Orhangazi’den başlayıp Bursa’da tamamlandığı yarışlarda dereceye girenler için Bursa Endülüs Park’ta bir ödül töreni düzenlendi. Bursa Vali Yardımcısı Ergün Güngör, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Bisiklet Federasyonu başkanı ve çok sayıda davetlinin katıldığı törende konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, bu yıl ikincisi yapılan Gran Fondo Marmara yarışlarının kısa etabına Orhangazi’nin ev sahipliği yaptığını hatırlatarak, böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan ve böyle bir organizasyonun içinde olmaktan dolayı son derece mutluyuz dedi.

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

İkincisi gerçekleştirilen organizasyonda, İstanbul Viaport Alışveriş Merkezinde başlayan 111 kilometrelik uzun etap yarışı ve Orhangazi ilçesinden başlayan 53 kilometrelik kısa etap mücadelesi Bursa Endülüs Park Alışveriş Merkezinde tamamlandı. Osmangazi Köprüsü'nden geçilen tek spor organizasyonu olan Gran Fondo Marmara'da, sporcular renkli görüntüler oluşturdu. Uzun etapta Gökhan Uzuntaş birinci, Muhammed Eyüp Karagöbek ikinci, Turgay Germen üçüncü olurken, kadınlarda birinciliği Abide Çamlıbel, ikinciliği Coraline Chapatte, üçüncülüğü ise Pınar Çalışkan elde etti. Kısa parkurda, erkeklerde birinci Ertuğrul Dağcı, ikinci Ömer Furkan Kurcak, üçüncü Uğur Demir oldu. Kadınlarda da İpek Sarac birinciliği, Özge Seçkin ikinciliği, Zeynep Özcan üçüncülüğü kazandı.