GÜRLE MAHALLESİNDE PARKE ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Yazdır / Tarih: 2015-12-11

Orhangazi Belediyesi şehir merkezindeki çalışmalarına ilave olarak dış mahallelerde de üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Orhangazi Belediyesi, Gürle Mahallesi’nde iki etap halinde toplam 6 bin m2’lik parke taş çalışması yaptı. İlk etapta 1500 m2, son olarak da önceki gün tamamlanan çalışmalar kapsamında 4 bin 500 m2 olmak üzere toplam 6 bin m2 parke çalışması ile birlikte Gürle Mahallesinin tamamına yakını parke ile döşenmiş oldu.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, merkezdeki çalışmalara paralel şekilde acil ihtiyaçları olan dış mahallelerde de bu çalışmaların yürütüldüğünü belirterek, Gürle Mahallemizde çalışmalarımız tamamlandı. Şimdi diğer dış mahallelerimizin çalışmalarını yapacağız. Amacımız yeni yılla birlikte dış mahallelerimizin tamamındaki parke taş ihtiyacını karşılamak dedi.