HALKOYUNLARI EKİPLERİNDEN MUHTEŞEM GÖSTERİLER

Yazdır / Tarih: 2018-07-23

Orhangazi Belediyesi ve Kültür Bakanlığı tarafından düzenlenen Kosova, Gürcistan, Makedonya, Bulgaristan ve Bosna Hersek’ten Orhangazi’ye gelen ekiplerin katıldığı Akraba Toplulukları Halkoyunları Festivali’nde ekipler M.Turgut Ünlü Açıkhava Tiyatrosu’nda arka arkaya gösterilerini sergiledi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve diğer protokol üyelerinin de izlediği Akraba Toplulukları Festivali’nde ekiplerin gösterileri büyük beğeni topladı. Gösterilerin sonunda Belediye Başkanı Neşet Çağlayan konuk ekip yöneticilerine birer plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti. Program sonunda konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, her biri ile mutlaka bir akrabalık bağları bulunan ülke ekiplerini Orhangazi’de ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, Halkoyunları Festivalimizi bundan sonraki yıllarda daha da büyüterek sürdürmek istiyoruz dedi. Çağlayan, bu tür etkinlikler sayesinde kardeşlik ilişkileri bulunan ülkelerle de bağları kuvvetlendirdiklerini belirterek, bu tür organizasyonlarımız devam edecek dedi.