Menu

HAMZALI VE FINDIKLI MAHALLE MECLİSLERİNDE MAHALLE SAKİNLERİNİN TALEPLERİ DİNLENDİ

Yazdır / Tarih: 2018-02-23

Orhangazi Belediyesi, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve Belediye daire müdürlerinin de katılımı ile gerçekleştirdiği mahalle meclislerini Hamzalı ve Fındıklı mahalleleri ile sürdürdü.

HAMZALI SAKİNLERİ İLE BULUŞMA

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Hamzalı Mahallesinde köy kahvehanesinde mahalle muhtarı Şemsettin Şahin ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşlara mahalle meclisleri ile ilgili bilgi veren başkan Çağlayan, daha sonra vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı.

DAHA SONRAKİ DURAK FINDIKLI OLDU

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve ekibi Hamzalı Mahalle meclisinin ardından Fındıklı Mahallesine geçti. Burada da mahalle muhtarı Nurettin Tüfekçi ve vatandaşlarla bir araya gelen başkan Çağlayan Fındıklı mahallesi sakinlerinden gelen soru ve talepleri dinledi.

ORTAK AKIL YÜRÜTÜYORUZ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan göreve geldiklerinden bu yana şehri hep ortak akılla yönetmeye çaba gösterdiklerini belirterek, her an vatandaşlarımızla zaten iç içeyiz. Mahalle meclislerimizle onların yaşadıkları bölgelere gidip bizzat onlardan gelen talepleri dinliyoruz. Bu da hem devletin vatandaşına yakınlaşmasını hem de sorunların birebir çözümüne neden oluyor dedi. Mahalle Meclislerinin son derece verimli geçtiğini de ifade eden Başkan Çağlayan bu organizasyonları sürdürüp vatandaşın ayağına gitmeyi sürdüreceklerini söyledi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler