Menu

HANIMLAR LOKALİ'NE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Yazdır / Tarih: 2016-03-03

HANIMLAR LOKALİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Günün son açılış programı ise Orhangazi’de eski Jandarma binası yerine yapılan Hanımlar Lokali içindi. Buradaki açılış töreni istiklal marşının okunması ile başladı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan törenin açılış konuşmasında, Orhangazi’de Büyükşehir’in gücünün günden güne daha fazla hissedilmeye başlandığını belirterek, bugün açılışını yaptığımız eserler bunların sadece başlangıcı.

Bunların ardından yeni eserler ve hizmetler de yağmur gibi gelecek dedi. Çağlayan, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye de teşekkür ederek, bize her daim destek olduğu ve hizmet konusunda bizim yanımızda olan başkanımıze teşekkür ediyorum dedi. Daha sonra kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise Orhangazi’yi çok sevdiklerini belirterek, Meydan projesi için 10 milyonun üzerinde kamulaştırma bedeli ödedik. Asfalt çalışmalarında şu güne kadar 30 milyon TL’ye yakın yatırım yaptık.

Bunun yanı sıra diğer projelerimiz de hızla devam ediyor. Amacımız Orhangazi’de tüm alt yapı ve üst yapı işlerini bitirdikten sonra ilçeye de vizyon projeler kazandırmak dedi. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi’ye katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye özel bir tablo hediye etti. Ardından ise protokol üyeleri Hanımlar Lokali’nin açılış kurdelasını kesti. Hanımlar Lokali’nin açılış törenine Orhangazili hanımlar büyük ilgi gösterdi.

 

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler