Menu

Hayvan sever Minik Öğrencilerden Orhangazi Belediyesine Anlamlı Ziyaret

Yazdır / Tarih: 2022-10-11

Hayvansever minik öğrenciler, Dünya Hayvanları Koruma günü vesilesiyle, Orhangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Rehabilitasyon merkezini ziyaret etti. Minik öğrenciler Orhangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Alptekin Özkan ve müdürlük personeliyle birlikte merkezi gezdi. Öğrencilerin hayvan sevgisi dikkat çekti.

Orhangazi Atatürk İlkokulu 4- C Sınıfı öğrencileri Orhangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Hayvan sever öğrencileri Rehabilitasyon merkezinde Veteriner İşleri Müdürlüğü Personeli karşıladı. Öğrenciler Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerinden rehabilitasyon merkezinde barınan hayvanlar hakkında bilgi aldı. Minik öğrencilerin rehabilite edilen ve barınakta kalan hayvanlarla yakından İlgilendiği görüldü.

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Hayvanları en çok çocuklar sever, diyerek sözlerine “ hayvansever minik öğrencilerimizi Veteriner İşleri Müdürlüğümüze bağlı Rehabilitasyon Merkezinde ağırladık. Her çocuk kesinlikle hayvan severdir. O kadarki bizlerin korktuğumuz ya da dışladığımız birçok hayvanı onlar büyük bir sevgiyle besliyor. Bundan da şu sonucu çıkartabiliriz. Hayvan sevgisinin en güçlü olabildiği zaman çocukluk yaşlarıdır. O halde evlatlarımızı mümkün olan en erken zamanda Bir ortamda az ya da çok hayvanlarla bir araya getirmeliyiz. Çünkü ben şuna inanıyorum, hayvanları seven insanlar bitkileri, insanları, daha doğrusu her şeyi sever. Bizim evimizde de bir can dostumuz var. Köpeğimiz haydut Yuvamızın vazgeçilmez bir parçasıdır.“ Şeklinde sürdürdü. Başkan Aydın açıklamasına “ Atatürk İlkokulumuzun güzel hayvansever minik öğrencilerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Rehabilitasyon merkezimizi ziyaret etmek isteyen bütün öğrencilerimizi, bütün hemşehrilerimizi ağırlamaktan mutlu olacağız.“ İfadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler