HAZAN FİLM EKİBİ BAŞKAN ÇAĞLAYAN'I ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2016-01-26

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, çekimleri Orhangazi’de yapılan “Hazan” isimli Televizyon Filminin çekim ekibi ve filmin oyuncularını makamında ağırladı. Çekimlerine pazartesi günü itibarı ile başlanan ve Anadolu’dan Orhangazi’ye tayin olan bir öğretmenin yaşadığı olayları anlatan Hazan isimli filmde rol alacak olan Yıldız Asyalı ve Cenk Torun ile birlikte Televizyon Filminin yapımcı ekibi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a film ekibine yaptığı destekler ve katkılardan dolayı teşekkür etti. Yapımcılığını Ergün Mercan ve Fırat Osman’ın yaptığı, senaryosunu Banu Kaplanoğulları’nın yazdığı Hazan isimli filmi Bulmaca Film Yapım çekiyor.

Yeniköy’de çekimleri yapılan ve 2 hafta içinde tamamlanması beklenen filmde Orhangazi şehir merkezi ve İznik gölü sahilinde de yapılacak olan Hazan filmi D smart ve Digiturk’de yayınlanacak. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, film ekibine başarı dileyerek, filmin Orhangazi’de çekilecek olmasının ilçenin tanıtımı noktasında da büyük fayda sağlayacaktır dedi.