Menu

HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Yazdır / Tarih: 2021-06-03

Orhangazi Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısını, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Başkanlığında meclis toplantısında gerçekleştirdi. Orhangazi Belediyesi Haziran Ayı meclis toplantısında 4 gündem maddesi ile 1 ek gündem maddesi görüşüldü.

Orhangazi Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısının ilk gündem maddesi olan Kırsal Mahalle düzenlenmesi Hukuk Komisyonu ile İmar Komisyonuna havale edildi. Mülkiyeti Belediyemize ait olan Mahmudiye mahallesinde bulunan taşınmazın 3 yıldan fazla kiraya verilmesi Plan ve Bütçe Komisyonu ve Hukuk Komisyonuna havale edildi. Belediyemize ait olan Örnekköy Mahallesinde bir taşınmazın irtifak hakkı tesisi ile mülkiyet devri işlemlerinin yapılması için Belediye Başkanına yetki verilmesi maddesi ise Hukuk Komisyonuna havale edildi. İlçemiz Arapzade mahallesinde bulunan bir taşınmazın İmar değişikliği ise İmar Komisyonuna havale edildi.

Orhangazi Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısının ek gündem maddesi olarak gelen son gündem maddesinde ise Plan değişikliği askı itirazı İmar komisyonuna havale edildi. Haziran ayı meclis toplantısı meclis üyelerinin dilek ve temennileri ile son buldu.

Diğer Haberler