Menu

HECELER VE YENİ SÖLÖZ MAHALLE YOLLARINA SICAK ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI

Yazdır / Tarih: 2018-04-25

Orhangazi’ye bağlı Heceler Mahallesi ile Yeni Sölöz Mahallesine giden bağlantı yolunda sıcak asfalt çalışmaları başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Heceler Mahallesindeki sıcak asfalt çalışmaları tamamlanırken, Yeni Sölöz Mahallesinde ise yol dolgu ve malzeme çalışmaları başlatıldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ile birlikte buralardaki çalışmaları yerinde inceledi.

Orhangazi’de yaz döneminin başlaması ile dış mahallelerdeki mahalle giriş yollarında sıcak asfalt çalışmaları başladı. Akharem Mahalle yolunun sıcak asfalt çalışmasının tamamlanmasının ardından Heceler Mahallesi’nde de mahalle girişindeki yaklaşık 1 kilometrelik yol sıcak asfaltla kaplandı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti İlçe başkanı Mustafa Kaya ve Meclis üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen Heceler Mahallesindeki sıcak asfalt çalışmalarını inceledi ve ekiplerden bilgi aldı. Başkan Çağlayan daha sonra mahalle muhtarı Ali Sevinç ile birlikte mahalle kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

YENİ SÖLÖZ YOLU SICAK ASFALT KAPLANIYOR

Orhangazi’ye bağlı Yeni Sölöz Mahallesi ile İznik yolu arasında bulunan yaklaşık 5 kilometrelik bölümde bağlantı yolunda Büyükşehir Belediyesi ekipleri Sıcak asfalt çalışmalarını başlattı. Sıcak asfalt mevsimi ile birlikte Akharem Mahallesi ile Heceler mahallesinde yapılan sıcak asfalt çalışmaları kapsamında İznik yolu İle Yeni Sölöz mahallesi arasındaki yolun tamamı sıcak asfaltla kaplanacak. Sıcak asfalt öncesi yolun dolgu çalışmalarına başlayan ekipler mahalle girişinden çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ile birlikte mahalle yolundaki çalışmaları yerinde inceledi. Daha sonra Yeni Sölöz’ü ziyaret eden başkan Çağlayan burada mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

 

 

Diğer Haberler