Menu

Hemşireler İçin Renkli Bir Gün: Orhangazi’de Beyaz ve Mavi Birliktelik

Yazdır / Tarih: 2024-05-16

Orhangazi Belediyesi'nin Beyaz Masa - Mavi Yelekliler ekipleri, Dünya Hemşireler Günü'nü kutlamak amacıyla Orhangazi'deki hemşireleri ziyaret etti. Ekipler önce Orhangazi Devlet Hastanesi'ne, ardından da sağlık ocaklarına ziyaret gerçekleştirdi. Mavi Yelekliler Hemşirelere çiçek sunarak Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın tebrik ve selamlarını iletti.

Başkan Bekir Aydın, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, Mavi yelekli ekiplerin her fırsatta vatandaşların yanında olduğunu belirtti. Belediyeci gençlerin, sağlık sisteminin belkemiği olan hemşireleri ziyaret ederek meslek günlerini kutladıklarını ifade etti ve hemşirelere kutsal görevlerinde başarılar diledi.

Orhangazi Belediyesi Beyaz Masa - Mavi Yelekliler ekipleri, şehrin değerlerine önem veren bir yaklaşımla çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler Bu defa, Dünya Hemşireler Günü'nde hemşirelerin yanında yer aldı. Mavi Yelekliler ziyaretleri sırasında, Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın selamlarını ileterek hemşirelere çiçek sundu. Mavi yelekliler, ilerleyen günlerde de toplum için faydalı çalışmalarını sürdürecek. Orhangazi'de, toplumun sağlık hizmetlerine duyduğu saygının bir ifadesi olarak, belediye ekiplerinin bu tür etkinlikleri devam ettirmesi bekleniyor.

Diğer Haberler