HİZMET İŞ SENDİKASI İLE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Yazdır / Tarih: 2018-11-26

Orhangazi Belediyesi’nde çalışan 49 Daimi İşçi kadrosunu ilgilendiren 2019-2010 yıllarını kapsayan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. 2 yıllık imzalanan Toplu İş Sözleşmesi için Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ile Hizmet-İş Sendikası Bursa Şube Başkanı Mustafa Yavuz, Orhangazi Belediyesi temsilcisi Emrullah Akçay ve sendika yöneticilerinin katıldığı imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, belediyede çalışan 49 daimi işçimizi ilgilendiren toplu iş sözleşmemizi imzaladık. Çalışanlarımız için hayırlı olsun dedi. Çağlayan, 2019-2020 döneminde daimi işçilerimiz için enflasyon oranında zam ve sosyal hakları ilgilendiren bir zam oranı kararlaştırdık. Hem sendikamıza hem de çalışanlarımıza hayırlı olsun. Biz işveren tarafı olarak çalışanlarımızın haklarını en iyi şekilde vermek için gayret gösteriyoruz dedi. Sendika Bursa Şube Başkanı Mustafa Yavuz ise Toplu iş görüşmeleri esnasında Belediye Başkanımız Neşet Çağlayan’ın son derece olumlu ve işçinin haklarını koruyan bir yaklaşımına şahit olduk. Bu yaklaşımından dolayı teşekkür ediyoruz dedi. Daha sonra Hizmet iş Sendikası ile Orhangazi Belediyesi arasında 2 yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı.