Menu

Hoş geldin Bebek

Yazdır / Tarih: 2023-04-12

Orhangazi Belediyesi Beyaz Masa ekipleri Büyük Aile düşüncesi kapsamında yenidoğan bebeklere ve ailelerine ziyaret gerçekleştiriyor. Yenilenmiş yüzüyle çalışmalarına hız veren Beyaz Masa ekipleri, hoş geldin bebek, uygulaması bağlamında çocuk sahibi olmuş ailelere gidip Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın selam ve sevgilerini iletiyor. Ekipler ziyaret ettiği vatandaşlara karanfil sunarak bebekler için hediye takdim ediyor.

Orhangazi Belediyesi, Büyük Aile, düşüncesi çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Beyaz Masa ekipleri Orhangazi‘de İkamet eden yeni anne baba olmuş ailelere ve bebeklerine ziyaret gerçekleştiriyor. Ekipler vatandaşlara yaptıkları ziyaret sırasında Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın sağlık ve mutluluk temennilerini ileterek, bebekler için hediye sunuyor. Vatandaşlara karanfil de takdim eden beyaz masa ekipleri ziyaret ortamlarında sorun ve önerileri not alıyor. Yeni yüzüyle çalışmalarını sürdüren Orhangazi Belediyesi Beyaz Masa ekipleri,  büyük aile, düşüncesiyle Orhangazi’nin değerleriyle buluşma çalışmalarını ara vermeden sürdürecek.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, biz bütün Orhangazi olarak büyük bir aileyiz, diyerek sözlerine “ bebeklerimiz hayatımızın neşe kaynağı, Allah’ın emanetleridir. Dünyada bir bebeğin gülüşünden daha güzel bir şey var mıdır? Bizler Orhangazi Belediyesi Beyaz Masa olarak bu düşünceyle hareket ediyoruz. Ekiplerimiz vasıtasıyla Büyük Aile çalışmamız çerçevesinde yeni çocuk sahibi olmuş hemşehrilerimize ve sevgili bebeklerinize ziyaret gerçekleştiriyoruz.“ cümleleriyle devam etti. Başkan Bekir Aydın açıklamasına “ evlerinin neşesine, bebeklerine kavuşan ailelerimize ve sevgili bebeklerimize sağlık, mutluluk ve uzun ömür diliyorum.“ İfadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler