HÜRRİYET MAHALLESİNDE ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

Yazdır / Tarih: 2016-10-18

Orhangazi’de asfalt yapılacak tek bölge kalan Hürriyet Mahallesi’nin üst kesimlerinde çalışmalar başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ ekipleri tarafından yürütülecek olan asfalt çalışmaları için Hürriyet Mahallesinde asfalt yapılacak bölgelerde zemin düzeltme çalışmaları hafta sonu başladı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, cadde ve sokaklarda başlayan çalışmaları mahalle muhtarı Sıtkı Balcı ile birlikte çalışmaları inceledi.

Başkan Çağlayan, Hürriyet Mahallesinin üst bölümlerinde içme suyu hatlarının bağlantıları ile ilgili çalışmaların tamamlandığını ve asfalt çalışmaların da başlatıldığını belirterek, hedefimiz kısa sürede Hürriyet Mahallesindeki tüm bölgelerde asfalt çalışmasını tamamlamak dedi.