Menu

HÜRRİYET SOSYAL TESİSLERİ İHALEYE ÇIKIYOR

Yazdır / Tarih: 2018-05-11

Orhangazi Belediyesi Hürriyet Mahallesi’ne yeni bir sosyal tesisin inşaatına başlıyor. Orhangazi Belediyesi tarafından Orkent bölgesinde yapılan Balgöç Sosyal Tesisleri’nin ardından Hürriyet Mahallesi için planladığı Hürriyet Sosyal Tesisler Projesine de başlıyor.

İhale 28 Mayısta

Hürriyet Mahallesi’nde mevcut Orgöç binasının bulunduğu Hürriyet Cami yanındaki alana inşa edilecek olan Hürriyet Sosyal Tesislerinin inşaat ihalesi 28 Mayısta yapılacak. İhalenin ardından yüklenici firmanın belirlenmesi ile birlikte inşaatın temmuz ayında başlaması bekleniyor.

Yıl sonuna kadar tamamlanacak

Zemin kat ile birlikte toplam 4 kat olarak planlanan Hürriyet Sosyal Tesislerinin bu yıl sonuna kadar tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor. Proje her kat ayrı planlanırken, proje dahilinde dükkan ve işyerlerinin de bulunacağı kaydedildi.

Orgöç ve Hürspor’a hizmet verecek

Hürriyet Sosyal Tesisleri, yapımı tamamlandıktan sonra Orhangazi Rumeli Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği ile mahallenin kulübü olan Hürspor kulübüne tahsis edilecek. Proje bütünüyle iki kuruma hizmet vermiş olacak.

Çağlayan; Hürriyet Mahallesine yakışır bir proje olacak

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Balgöç için yaptıkları Sosyal Tesisin ardından söz verdikleri gibi Hürriyet Mahallesi için de güzel bir sosyal tesis inşa edeceklerini belirterek, projemiz Hürriyet Mahallemize, Orgöç ve Hürspor kulüplerimize yakışır bir proje olacak. İnşallah bu yıl sonuna kadar tamamlayıp hizmete sokacağız dedi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler