Menu

HÜRRİYETTE ASFALT ÇALIŞMALARI YENİDEN BAŞLADI

Yazdır / Tarih: 2016-02-22

Orhangazi Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte Orhangazi’deki asfalt çalışmalarını yeniden başlattı. Yaklaşık 1,5 aydır devam eden yoğun yağışlardan dolayı ara verilen asfalt çalışmaları, Hürriyet Mahallesi’nde başlatıldı.

FEVZİ EFENDİ CADDESİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Ekiplerin ara verdiği çalışmalar havaların ısınması ve socaklar ile birlikte yeniden başlatıldı. Ekipler, çalışmalarına Hürriyet Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi ve bu caddeye bağlantısı olan diğer tüm sokaklarda asfaltlamalara başladı. sabah erken saatlerde asfaltlanacak bölgelerde kazı ve düzenleme çalışması yapan asfalt ekipleri, daha sonra asfalt çalışmasını başlattı.


ÇAĞLAYAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Hürriyet Mahallesi’nde içme suyu hatlarının yenilendiği ve alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde devam edecek olan asfalt çalışmalarını inceleyen belediye başkanı Neşet Çağlayan ekiplerden bilgi aldı. Mahalle sakinleri ile birlikte bir süre çalışmaları izleyen Neşet Çağlayan, hava şartları artık asfalt çalışmalarına müsaade edecek. Bu süreçte aralıksız bir şekilde asfaltlamaları devam ettireceğiz. Şehrin büyük bir bölümünde bu çalışmalar tamamlandı. Hürriyet Mahallesinde daha önce çalışmalara başlanmıştı. Şimdi kalan bölgelerde bu çalışmalar yapılacak ve Hürriyet Mahallesi hızla tamamlanarak asfalta kavumuş olacak dedi.

MAHALLE SAKİNLERİ VE ESNAFTAN TEŞEKKÜR


Diğer yandan Hürriyet Mahallesinde başlatılan asfalt çalışmalarını başkan Çağlayan ile birlikte izleyen vatandaşlar ve esnaf çalışmalardan dolayı başkan Çağlayan’a teşekkür ettiler.

 Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler