Menu

HÜRSPOR'DAN BAŞKANA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Yazdır / Tarih: 2015-10-28

 

Orhangazi’yi birinci amatör kümede temsil eden spor kulüplerinden Hürspor’un yönetimi teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Hürspor Başkanı Kani Mestanlar, dünde ORGÖÇ Başkanı Yasin Vatansever ile birlikte Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Hürspor Başkanı Kani Mestanlar, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın spora tarihi anlam taşıyan destekler verdiğini söyledi. Bu manada Hürspor kulübünün de önemli katkılar gördüğünü aktaran Mestanlar, gerek kulüp gerekse de sporcu ihtiyaçlarının Belediye tarafından karşılandığını ifade etti.

Spor yapan gençlerin topluma daha faydalı bireyler olduğunu işaret eden Belediye Başkanı Çağlayan ise Orhangazi’de profesyonel ve amatör tüm kulüplerin her zaman destekçisi olduğunu söyledi. Çağlayan, spor sahalarında, sporun gerektirdiği centilmenlik ve ahlak çerçevesinde yetişmiş bir gençliğin geleceğe daha aydınlık baktığını ifade ederken, “Orhangazi Belediyesi olarak sosyal, kültürel ve şehircilik anlamında güzel bir gelecek hazırladığımız gençlerimizin spor alanında da her türlü ihtiyacının teminatıyız” diye konuştu.



Hürspor Başkanı Mestanlar ve ORGÖÇ Başkanı Vatansever ziyaret sonunda teşekkür ettikleri Başkan Çağlayan, Hürspor logosunun basılı olduğu duvar saati ve arkasında Neşet Çağlayan yazılı Hürspor forması hediye etti. Başkan Çağlayan, nazik ziyaretleri ve hediyeleri için Mestanlar ve Vatansever’e teşekkür etti.

 

Diğer Haberler