Menu

İL DERNEKLERİ FEDERASYONUNDAN ÇAĞLAYAN'A ZİYARET

Yazdır / Tarih: 2016-06-01

Bursa İl Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Dursun, beraberinde dernek başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Orhangazi Belediyesi ve Başkan Neşet Çağlayan’ın, mart ayında yapılan Bursa’daki hemşehri günlerine büyük destek verdiğini ve derneğin her faaliyetinde elinden gelen katkıyı sağladığını belirten İl Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Dursun, dernek olarak kültürlerin yaşatılması, her kentin kendi kültürünü tanıtması amacı ile çeşitli faaliyetler düzenliyoruz.

Bu faaliyetlerimiz içinde yılda bir kez gerçekleştirdiğimiz hemşehri günleri de var. Bursa bölgesinde artık tamamen tanınan ve bilinen bir organizasyon oldu dedi. Mustafa Dursun, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a katkılarından dolayı bir de teşekkür plaketi ve derneğin flamasını hediye etti.

Başkan Çağlayan, dernekler başkanına ve yöneticilerin ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, bu tür organizasyonlar her yöre insanının kendilerini tanıtmaları, birlik ve beraberliklerin artırılması, kültürlerin yaşatılması noktasında büyük öneme sahip. Bu çalışmaya da bu tür derneklerimiz büyük katkı sağlıyor. Bundan dolayı dernek yönetimine teşekkür ediyorum dedi.

 Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler