Menu

Ilbank Bölge Müdürü Ali Ekrem Ayti, Ilbank Yapim Isleri Müdürü Ahmet Perktas, Sube Müdürleri ve Buski’den Bir Yetkili Alt Yapi Çalismalarini Degerlendirmek Üzere Belediye Baskani neset Çaglayan'i Makaminda Ziyaret Ettiler

Yazdır / Tarih: 2014-11-21

 

   Ilbank Bölge Müdürü Ali Ekrem Ayti, Ilbank Yapim Isleri Müdürü Ahmet Perktas Sube müdürleri ve Buski’den bir yetkili, alt yapi çalismalarinda gelinen noktayi degerlendirmek ve bundan sonraki süreçte yapilacak olan çalismalari yerinde görmek için Orhangazi’ye geldi. Belediye Baskani Neset Çaglayan’i makaminda ziyaret eden ve Belediye Teknik Personeli ile de alt yapi çalismalarini masaya yatiran Ilbank Bölge Müdürü Ali Ekrem Ayti, alt yapi çalismalarinda sona gelindigini belirterek, aralik sonuna kadar Orhangazi’deki çalismalari büyük oranda tamamlamis olmayi planliyoruz dedi.

           Ilbank-Buski ve Orhangazi Belediyesi koordinasyonu

  Belediye Baskani Neset Çaglayan ve Ak Parti Bursa Milletvekili Ismail Aydin ile birlikte Belediye baskan yardimcilari Necmettin Sahin ve Semsi Kiliç’in da bulundugu toplantida Belediye Baskani Neset Çaglayan, çalismalar esnasinda Buski, Orhangazi Belediyesi ve Ilbank koordinasyonuna dikkat çekerek, bu koordinasyon ne kadar saglikli çalisirsa çalismalar da o kadar hizli ve sorunsuz tamamlanir. Su ana kadar bu koordinasyonu sagladik. Artik isin sonuna geldik dedi.

           Kontroller hizlanacak

  Ilbank ve Orhangazi Belediyesi’nin ortaklasa düzenledigi toplantida ayrica alt yapi çalismalari ile ilgili denetimlerin ve kontrollerin siklastirilmasi için de çözüm önerileri üzerinde duruldu. 

Diğer Haberler