İLÇENİN TRAFİK SORUNLARINI EL ALDILAR

Yazdır / Tarih: 2016-02-11

Orhangazi’nin trafiğiyle ilgili kurumların idarecileri bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı. Orhangazi Belediyesi tarafından Belediye Nikah salonunda organize edilen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Şemsi Kılıç başkanlık yaptı. Toplantıya Orhangazi Jandarma Komutanlığı Trafik Timi’nden J. Kd. Bşvş. Hasan Doğan ve J.Uz. Çvş. Uçman Gündüz, Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği’nden Amir Birol Kaya ve Olcay Esmer, Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Öztürk ile Orhangazi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Sevinç katıldı. Yapılan toplantıda yoğun trafiğe neden olan unsurlar ele alındı.

Toplantıda karşılıklı görüşlerle beraber ilçe genelinde trafik düzenleme çalışmaları yapılacağı bildirildi. Alt yapıdan sonraki yolların durumunun da ele alındığı toplantının ikincisi Çarşamba günü saat 10:00’da Belediye Meclis üyeleri, Ulaşım Komisyonu üyeleri ile birlikte daha kapsamlı şekilde yapacak.