İNSAN HAKLARI GÜNÜNE KUTLAMA

Yazdır / Tarih: 2012-04-19

Orhangazi Kız İmam Hatip Lisesi’nde  10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle bir program gerçekleştirildi. İlçe protokolünün katıldığı programda evrensel insan hakları beyannamesi ile Hz.Muhammed’in (S.A.V.) veda hutbesi vurgusu yapıldı.

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle Orhangazi Kız İmam Hatip Lisesi’nde bir program düzenlendi. Programa Kaymakam Süleyman Özçakıcı, Belediye Başkanı Bekir Aydın, STK temsilcileri, Siyasiler, okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan program Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Okul Müdürü Kadir Aydoğmuş yaptı. Daha sonra öğrenciler tarafından hazırlanan İnsan Hakları Günü vurgulu sunumlar gerçekleştirdi. 10 Aralık İnsan Hakları Günü nedeniyle düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında ilçe genelinde dereceye giren öğrencilere ödülleri Kaymakam Süleyman Özçakıcı, Belediye Başkanı Bekir Aydın ve İlçe Emniyet Müdürü Nail Dalsar tarafından verildi. Programda evrensel insan hakları beyannamesi ile Hz.Muhammed’in (S.A.V.) veda hutbesi vurgusu yapıldı.