İYİLİK GÖZLEMCİLERİ PROJESİ'NDEN ORHANGAZİ BELEDİYESİ'NE 2 ÖDÜL

Yazdır / Tarih: 2017-05-26

Orhangazi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geliştirilen ve ilçemizdeki tüm okullar ile bir çok paydaş kuruluş tarafından desteklenen İyilik Gözlemcileri Projesinin bu yıl ki gala gecesi Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi. Gecede okullarda iyilik gözlemcileri projesi dahilinde fotoğraf, resim çalışması, şiir ve bir anı yazan öğrencilerin eserleri okunurken, İyilik Gözlemcileri Projesi kapsamında çeşitli kişi ve kuruluşlara da yürüttükleri bir çalışma yada projeden dolayı ödülleri verildi.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ’NE İKİ ÖDÜL

İyilik Gözlemcileri Projesi dahilinde Orhangazi Belediyesi de iki ödüle birden layık görüldü. Seçici kurul, Orhangazi Belediyesi ve Başkan Çağlayan tarafından yürütülen Evde Bakım, Temizlik ve Sağlık Hizmetleri ile Sıcak Yuva Projesi kapsamında İyilik ödülü almaya hak kazanırken, belediye bünyesinde kurulan Mülteci İrtibat Bürosu da ikinci ödülü aldı. İyilik Gözlemcileri Projesinin belediyeye layık gördüğü ödülü ise Orhangazi Kaymakamı Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a takdim etti.