Menu

İZNİK GÖLÜNÜ KORUMA BİRLİĞİ MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yazdır / Tarih: 2023-05-23

Orhangazi Belediyesi ve İznik Belediyesinin üyesi olduğu İznik Gölünü Koruma Birliği Meclis toplantısı yapıldı. Orhangazi Belediyesi Meclis salonunda 23 Mayıs Salı günü saat 11:00’de birlik Başkanı Bekir Aydın Başkanlığında gerçekleştirilen Mayıs 2023 yılı meclis toplantısında 4 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

İznik Gölünü Koruma Birliği meclis toplantısının ilk gündem maddesi encümen üyelerinin seçimi oldu. Madde gizli oylamayla kabul edildi. Oylama sonucu İznik Gölünü Koruma Birliği Encümen Üyeliğine Fevzi Yılmaz ile Davut Çil seçildi. Ardından ikinci maddeye geçilerek Plan ve Bütçe komisyonuna Ergül Aydın, Selami Ekeman, Kani Mestanlar, Oğuz Çetin ve İsmail Topuz seçildi.

Toplantıda 2022 Mali Yılı Kesin Hesabı Plan ve bütçe Komisyonuna sevk edildi.

İznik Gölünün koruma birliği toplantısı ikinci oturumunda üçüncü madde olarak ele alınan 2022 Mali yılı kesin hesabı oldu. Madde plan ve bütçe Komisyonundan geldiği gibi meclis üyelerinin oylaması sonucu oy birliği ile kabul edildi.Birlik meclis toplantısının son maddesi Faaliyet raporu oylanması oldu. Madde Kanun gereği 1. Meclis Başkan Vekili Emrullah Sözer Başkanlığında görüşülmesinin ardından meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.Orhangazi Belediyesi, İznik Gölünü Koruma Birliği Meclis toplantısı sonrası meclis üyelerinin dilek ve temennileri ile son buldu.

Diğer Haberler