İZNİK ULTRA ORHANGAZİ ETABI START ALDI

Yazdır / Tarih: 2016-04-18

İznik Ultra Maraton yarışlarının Orhangazi etabında koşulan 85 kilometrelik mesafe yarışı sabah 09:00’da Orhangazi Cumhuriyet Alanı’nda başlatıldı. İznik Ultra kapsamında Orhangazi’den başlayıp İznik’te sona erecek olan, Cumhuriyet Alanı’ndan İznik Gölü Orhangazi Sahilinden devam edip dağ yollarından İznik’te sona erecek olan Orhangazi Ultra Yarışları için start öncesinde bir de tören düzenlendi.

Orhangazi Kaymakamı Dr.Yalçın  Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Garnizon Komutanı Jand.Yzb.Ogün Demir ve çok sayıda davetlinin katıldığı Cumhuriyet Alanı’ndaki törende konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, hem yurt içinden hem de yurtdışından yüzlerce sporcumuzu hem spor hem de doğa tutkusu ile bir araya getirdiği bir maraton yarışına tanıklık ettiklerini belirterek, hassasiyetlerinden dolayı tüm sporcu kardeşlerimi yürekten tebrik ediyor, yarışmalarda başarılar diliyorum dedi. Ardından Orhangazi’den başlayan 85 kilometrelik maratonun başlangıcını yaptı. Sporcular Orhangazi Cumhuriyet Meydanından başlayıp, Tozkoparan Caddesi üzerinden Göl yoluna, İznik Gölü Orhangazi sahil şeridinden Gölyaka ve Sölöz üzerinden de İznik’e kadar devam etti.

Detaylı Bilgi Ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız