Menu

İZNİK YOLUNDA YENİ KÖPRÜ İNŞAATI VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Yazdır / Tarih: 2018-01-09

Orhangazi’de İznik yolundaki genişletme çalışmaları ile yeni köprü inşaatı başladı. İznik Yolunun Orhangazi’den başlayıp Otoban kavşağına kadar devam edecek olan yol genişletme çalışmalarında Karayolları daha önce kamulaştırma çalışmalarını yapmıştı. Kamulaştırmaların ardından yol genişletme çalışmalarını yürütecek olan yüklenici firma bu bölgedeki çalışmalarına başladı.

YENİ KÖPRÜ İNŞA EDİLECEK

Yol genişletme çalışmaları kapsamında İznik yolu Mezbahane yanında bulunan 7 metre genişliğindeki köprü yıkılarak yerine 12 metre genişliğinde yeni bir köprü inşa edilecek. Köprünün yıkılacak olmasından dolayı yüklenici firma köprünün yanında geçici olarak yeni bir servis yolu açarak çalışmalarına başladı.

ÇAĞLAYAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Mezbahane köprüsünün yanında başlatılan yeni servis yolu çalışmalarının olduğu bölgede incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkililerinden yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi alan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, İznik yolunun ilk etapta Otoban kavşağına kadar olan bölümde genişletme çalışması yapılacağını, yol çalışmaları ile birlikte köprünün de yenileneceğini ifade etti.

Diğer Haberler