KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL KUTLAMA

Yazdır / Tarih: 2018-03-08

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Orhangazi’de protokol, Kadın meclisleri, siyasi partilerin kadın kolları başkanları ile çok sayıda bayanın katıldığı Cumhuriyet Alanı’ndaki program bayanların Atatürk Anıtı’na çelenk sunması ile başladı. Kadınların protokolü oluşturduğu Cumhuriyet Alanındaki Kadınlar Günü etkinliğine Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Garnizon Komutanı Per.Ütğm.Furkan Karacan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, MHP ilçe başkanı Necati Güneş ile diğer protokol üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kent Konseyi Kadın Meclisi başkanı Habibe Sivri yaptı. Daha sonra Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz’ın konuşmaları ile Cumhuriyet Alanı’ndaki program tamamlandı. Programın son bölümünde ise protokol üyeleri bayanlara zeytin fidanı hediye etti.