Menu

KAFKAS EKİBİNİN BAŞARISI GURURLANDIRDI

Yazdır / Tarih: 2016-06-02

Mayıs ayında Gürcistan’ın Batum Kentinde düzenlenen Altın Yunus Uluslararası Halkoyunları Festivaline katılan Orhangazi Belediyesi Kafkas Halkoyunları Ekibi yöneticileri, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı ziyaret ederek ekibe sunduğu katkıdan dolayı teşekkür plaketi sundu.

12 EKİBİN EN İYİSİ SEÇİLDİ

Gürcistan’ın Batum kentinde yaklaşık 1 hafta süren Halkoyunları Festivalinin son gününde yapılan jüri değerlendirmesi sonucu 12 ekibin en iyisi seçilen ve madalya ve kupa alan Orhangazi Belediyesi Halkoyunları ekibinden bir oyuncu, ekip hocası ve Kafder başkanı Zekeriya Kaplan, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a ekip için her türlü desteği sağladığı için teşekkür plaketi takdim etti.

BAŞARINIZ BİZİ GURURLANDIRDI

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan KAFDER başkanı Zekeriya Kaplan ve ekibin yöneticilerine ve oyuncularına teşekkür ederek, ekibimiz uzun süredir yaptığı çalışmaların meyvesini alıyor. Orhangazi Belediyesi olarak kültürümüzü yansıtan halkoyunları dalına her zaman destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Kafkas ekibimizin Gürcistan’da elde ettiği başarı bizleri son derece gururlandırmıştır. Ekiplerimizin başarılarının devamını diliyorum dedi.

 Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler