Menu

KALE PROJESİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Yazdır / Tarih: 2017-08-16

Orhangazi’de yıllar önce inşa edilen ve 15 yılı aşkın bir süredir de atıl vaziyette duran Kale bölgesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Kale Sosyal Tesislerinin inşaatına başlanıyor. Orhangazi Belediyesi, Kale Sosyal Tesislerinde bulunan bazı yapıların yıkımına başladı. Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Kale Sosyal Tesisleri, Orhangazi Belediyesi’nin yıkım çalışmasının ardından başlatılacak.

PROJE YENİLENDİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce hazırlanan Kale Sosyal Tesisleri Projesinde düzenlemelere gidildi. BURFAŞ tarafından işletmeciliği yapılan farklı projeler örnek alınarak hazırlanan ve Orhangazi’deki Kale Sosyal Tesisleri farklı bir görsellikte olacak Kale Sosyal Tesislerin projesinin son hali ile bölgenin en gözde mekanlarından birisi olacak.

BAŞKAN ÇAĞLAYAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Başkan yardımcısı Tarık Erdem ile birlikte Orhangazi Belediyesi tarafından yıkım çalışmaları başlatılan Kale bölgesinde incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Çağlayan, Kale Sosyal Tesislerinin sadece Orhangazi’nin değil belki de Marmara bölgesinin en gözde mekanlarından birisi olacağını ifade etti. Başkan Çağlayan, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye de teşekkür ederek, Orhangazimize yeni projeler ve cazibe merkezleri kazandırmaya devam ediyoruz. Kale Projemiz inşallah gelecek yıla hazır hale gelecek dedi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler