Menu

KALE SOSYAL TESİS PROJESİ TAMAMLANDI

Yazdır / Tarih: 2016-01-13

Orhangazi’de yapılacak olan yeni Kale Sosyal Tesisleri için projelerde sona gelindi. Bursa Büyükşehir Belediyesi, BURFAŞ tarafından yapılacak olan ve projelerinde son düzenlemelerin yapıldığı Kale Sosyal Tesisleri bu yıl içinde yapımına başlanacak.

 

BAŞKAN ÇAĞLAYAN BURFAŞ GENEL MÜDÜRÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Kale Sosyal Tesisleri projesi ile ilgili son düzenlemeleri görüşmek üzere Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BURFAŞ Şirketi’nin Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy ile bir araya geldi. Çağlayan Bursa’da bulunan BURFAŞ merkezinde bir araya geldiği Muhammet Gümüşsoy ile proje detayları üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Kale Sosyal Tesisleri ile ilgili Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan projede sona yaklaşıldığını belirterek, yapılacak olan sosyal tesis sadece Orhangazi’ye değil, dışarıdan gelecek misafirlere de hizmet verecek düzeyde olacak dedi. Çağlayan proje üzerindeki son çalışmaların yapılması ile birlikte Kale Sosyal Tesisi inşaatı için de çalışmaların hızlı bir şekilde başlatılacağını ifade etti.

 

Diğer Haberler