KANAL ORHANGAZİ İÇİN ÖRNEK PROJEDE İNCELEME

Yazdır / Tarih: 2018-02-22

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Kanal Orhangazi Projesi için Balıkesir’de bulunan benzer proje Balıkesir Avlu’da incelemelerde bulundu. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Kanal Projesi Balıkesir Avlu’yu gezen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, proje üzerinde incelemelerde bulundu.

KANAL ORHANGAZİ NADIR DERESİ ÜZERİNE İNŞA EDİLECEK

Buradaki incelemelerde benzer bir proje hayata geçirecekleri mesajını veren Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, DSİ Nadır Deresi’ndeki Islah çalışmalarını sürdürüyor. Islah ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Nadır Deresi üzerinde Kanal Orhangazi Projesini hayata geçirmeyi planlıyoruz dedi. Çağlayan, bu yıl Nadır Deresi’ndeki Islah Çalışmalarının büyük oranda tamamlanmasını beklediklerini de belirterek, proje kapsamında Açıkhava Tiyatrosu bölgesindeki kanalda düzenleme yapılacak. Nadır Deresi güzergahı boyunca ise Nadır’a kadar ıslah çalışması yapılacak. Bu çalışmanın ardından ise dere güzergahı boyunca yürüyüş yolları ve dinlenme alanları yapılacak dedi. Kanal Orhangazi Projesinin tamamlanması ile bölgenin bir cazibe merkezi olacağını söyleyen Çağlayan, bu projeyi Orhangazimize mutlaka kazandıracağız dedi.