Karagöz’ün Rüyası Orhangazili Çocuklarla Buluştu

Yazdır / Tarih: 2023-03-30

Orhangazi Belediyesi sosyal etkinliklerine ramazan ayında da devam ediyor. Orhangazi Belediyesi bu çerçevede Karagöz’ün Rüyası isimli gölge oyununu Orhangazili çocuklarla buluşturdu. Gölge oyunu sanatçısı Hayali Volkan Derman’ın sahneye koyduğu gölge oyunu gösterisi Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezi’nde sahnelendi. Karagöz gösterisini çok sayıda Orhangazili çocuk izledi.

Orhangazi Belediyesi kültürel çalışmalarını sürdürüyor. Orhangazi Belediyesi bu kapsamda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünü organize ettiği Karagöz’ün Rüyası isimli gölge oyununu sahneye koydu. Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezi’nde sahneye konulan Karagöz gösterisi çok sayıda çocuk tarafından ilgiyle izlendi. Gölge oyununu gölge oyunu sanatçısı Hayali Volkan Derman sergiledi. Orhangazi Belediyesi ramazan ayı boyunca Kültür ve Gençlik Merkezi’nde çeşitli kültürel organizasyonlarına devam edecek.