KARDEŞ ŞEHİR ZİYARETİ

Yazdır / Tarih: 2015-10-30

Kısa bir süre önce alınan meclis kararı ile Orhangazi ile Kardeş şehir olan Edirne'nin Keşan İlçesine bağlı Beğendik Belde Belediyesi'nin belediye başkanı Nuran Uslu, beraberindekilerle birlikte Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Başkan yardımcısı Necmettin Şahin ve Meclis üyeleri tarafından Belediye binasında misafir edilen Beğendik Belediye başkanı Nuran Uslu ve beraberindekiler, Orhangazi gibi bir ilçe ile kardeş şehir olmaktan dolayı duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Beğendik Belediye Başkanı Nuran Uslu, Orhangazi ile yakın ilişkiler kurmaya başladıklarını belirterek, en kısa zamanda Orhangazi'lileri Beğendik'te ağırlamaktan onur duyacaklarını ifade etti.Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ise en yakın zamanda Orhangazi heyeti olarak Beğendik Beldesini ziyaret edip kardeşlik ilişkilerini pekiştirmeyi ve karşılıklı kültür ve gönül alışverişi yapmak istediklerini ifade etti.