Menu

KASIM AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yazdır / Tarih: 2017-11-09

Orhangazi Belediyesi’nin Kasım Ayı Belediye Meclis toplantısı Neşet Çağlayan başkanlığında yapıldı. Kasım Ayı meclis toplantısında 10 madde görüşülerek karara bağlandı. Kasım ayı meclis toplantının ilk gündem maddesi ilçe genelinde bazı mahallelerde yer alan aynı isme sahip cadde ve sokakların isimlerinin değiştirilmesi maddesi İmar Komisyonu’na havale edildi. Kasım meclisinde Mart 2019 tarihine kadar geçerli olmak koşulu ile Yetkili Memur Sendikası ile Belediye arasında Sosyal Denge Sözleşmesi yapılması için Belediye Başkanına yetki verildi. Meclis toplantısında ayrıca İşletme, Bakım ve yönetim sorumluluğu Belediyeye ait olan sulama tesislerinin rehabilite edilmesi için Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a yetki verildi.

 

SOSYAL HİZMET MERKEZİ PROTOKOLÜ İÇİN ÇAĞLAYAN’A YETKİ

Kasım Ayı Belediye Meclis toplantısında ayrıca ilçemiz genelinde sosyal hizmet müdahalesini ve takibini etkin bir şekilde yapılması için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Orhangazi’ye Sosyal Hizmet Merkezi yapılması için başkan Çağlayan’a yetki verilmesi karara bağlandı.

 

GÖLPARK’IN BELEDİYEYE DEVRİ İÇİN YETKİ

Kasım ayı meclis toplantısında İmar düzenlemeleri maddelerinin yanı sıra Orhangazi’de 25 Kasım 2011 tarihinden geçerli olmak üzere 25 yıllığına özel bir şirkete ait olan Gölpark AVM’nin takas yada satın alma yolu ile Orhangazi Belediyesi’ne kazandırılması için belediye başkanına yetki verildi. Başkan Çağlayan bu konuda çalışmalarına önümüzdeki süreçte yapılacak.

 

BALGÖÇ BİNASI 29 YILLIĞINA BALGÖÇ’E KİRALANDI

Orhangazi Belediyesi’nin dün yapılan Kasın Ayı Meclis toplantısında ayrıca yapımı tamamlanan Balgöç Sosyal Tesisleri ve Ticaret Merkezi binasının bir bölümünün Balgöç Orhangazi Şubesine 29 yıllığına kiralanması konusunda karar alındı. Kasım Ayı Meclis toplantısında ayrıca Kızılay Derneği Genel Başkanlığına ait Muradiye Mahallesinde bulunan taşınmazın Belediye projelerinde kullanılmak üzere Orhangazi Belediyesi adına devredilmesi amacıyla Kızılay Genel Başkanlığı ile Belediye arasında protokol yapılması yetkisinin Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a yetki verilmesi de onaydan geçti.

 Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler