KASIM AYI EK MECLİS TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Yazdır / Tarih: 2016-11-09

Orhangazi Belediyesi’nin Kasım ayı belediye meclis toplantısının ikinci oturumu Meclis toplantı salonunda Neşet Çağlayan başkanlığında toplandı. Perşembe günü yapılan Kasım Ayı meclis toplantısının ilk oturumunda görüşülerek bazı komisyonlara havale edilen 3 maddenin görüşüldüğü toplantıda Yeniköy Mahallesi Çalılık Mevkiinde 1/1000 ölçekli Plan Revizyonu çalışmasında yapılan itirazlar İmar Komisyonunda görüşülerek karara bağlandı. İmar Komisyon raporu, meclis ek toplantısında meclisin oy çokluğu ile kabul edildi. Kasım ayı ilk toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen 2017 Mali Yılı Gelir Bütçesi Tarifeleri komisyonda yapılan bazı değişiklikler ile birlikte meclis ikinci oturumuna sunuldu. Mecliste 2017 Mali Yılı Gelir Bütçesi Tarifeleri, geçen yıla oranla ortalama yüzde 8’lik zamlı tarife ile kabul edildi.

ŞEHİTLERİN İSİMLERİ PARKLARA VERİLDİ

Meclis toplantısında ayrıca Orhangazi Camikebir Mahallesi ve Tekke Mahallesi’nde iki ayrı parka Orhangazili şehitlerin isimleri verilmesi imar komisyonunda onaylanarak meclise geldi. Buna göre TOKİ 3.Etapta bulunan bir parka Şehit Hüseyin Uslu Parkı, Kazım Karabekir Caddesi üzerindeki bir parka ise Şehit Vedat Akdağ parkı isimlerinin verilmesi mecliste oy birliği ile kabul edildi.