KAYMAKAMLIK LOJMANI YIKIMI

Yazdır / Tarih: 2016-03-25

Orhangazi Belediyesi tarafından Orkent bölgesinde yapılan yeni Kaymakamlık Lojmanı inşa edilmesinden sonra Orhangazi Belediyesi bünyesine geçmesinden sonra Orhangazi Belediyesi, eski lojmanın yıkımına başladı. İnşası yaklaşık 50 yıla dayanan eski kaymakamlık lojmanının yıkımına Orhangazi Belediyesi ekipleri tarafından başlandı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan yıkım çalışmalarını izledi. Başkan Çağlayan, yıkımı gerçekleştiren kepçenin operatör koltuğuna oturarak bir süre yıkım yaptı.

YOL GENİŞLETİLECEK

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, eski kaymakamlık lojmanının yıkımından sonra Ana yoldan şehir merkezine giren yolda genişletme çalışması yapacaklarını belirterek, yıkımın ardından bölgeye dolgu yapıp yolu genişleteceğiz. Yol çift şeritli bir giriş olacak. Eski kaymakamlık lojmanından kalan bölüm ise park alanına dahil edilecek dedi. Başkan Çağlayan, yürüyüş yolundaki park alanının tepeden tırnağa yenilenerek modern bir hale getirileceğini de belirterek, park çalışması ile ilgili proje çalışması Büyükşehir Belediyemiz tarafından yürütülüyor. Proje çalışmasının ardından park alanında yenileme çalışması başlatacağız ve bu alanı daha modern bir şekilde Orhangazi halkına kazandıracağız dedi.