KEDİ SIĞINMA EVİ KIŞA HAZIRLANIYOR

Yazdır / Tarih: 2015-11-10

Orhangazi Belediyesi sokak kedileri için Açıkhava Tiyatrosu bölgesindeki park alanında daha önce inşa ettiği Kedi Sığınma Evi’ni kışa hazırlıyor. Daha önce yapımı gerçekleştirilen ve hayvanseverler ile vatandaşlar tarafından da takdir gören Kedi Sığınma Evi’nde kışa hazırlık çalışması yapan Orhangazi Belediyesi ekipleri kış şartlarında sokak kedilerinin daha temiz ve rahat bir ortamda barınmalarını sağlamak için uğraşıyor.

Orhangazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri Açıkhava Tiyatrosu bölgesindeki Kedi Sığınma Evinin çevre çitlerini yenileyip, barakaların zeminini de topraktan kurtararak beton attı. Temizlik ve bakım çalışmalarının Orhangazi Belediyesi ekipleri tarafından sürdürüldüğü Kedi Sığınma Evi’nde kış şartlarında da sokak kedileri rahat bir yaşam ortamına kavuşmuş olacak.